top of page

Onderhoud of dringende depannage cv in Schoten

Plots zonder verwarming? Bel ons meteen!

Een panne komt altijd ongelegen, zeker als u in de kou komt te zitten. Reken dan op de service van Theunis Remi voor een dringende depannage van uw cv in Schoten of omligende gemeenten. Een verwarmingsketel die niet meer wil opstarten of foutmeldingen geeft, een lekkende boiler, een defect onderdeel, … bel voor DRINGENDE PROBLEMEN aan uw verwarming meteen naar Theunis Remi.

Onderhoud centrale verwarming schoten

Het periodieke onderhoud van uw verwarming is niet alleen wettelijk verplicht, het garandeert u ook een veilige en betrouwbare verwarming en een veel langere levensduur van uw installatie. Op zoek naar een erkend technieker voor het onderhoud van uw cv in Schoten? Ondersteund door een jarenlange ervaring voeren we het onderhoud van uw verwarming uit volgens de kneepjes van het vak en de voorschriften van de fabrikant. We controleren al het nodige, zodat u met een gerust gemoed kunt verwarmen. Na afloop van het onderhoud van uw cv ontvangt u van ons een attest.

Onze kwaliteiten

Belangrijke info

  • Bel ons bij dringende problemen!

  • Een onderhoud van uw cv-installatie op gas is verplicht elke 2 jaar, een cv-installatie op stookolie elk jaar

  • Erkend Cerga-installateur

  • Na het onderhoud van uw verwarming ontvangt u van ons een officieel reinigings- en verbrandingsattest

MEER WETEN?
Kijk dan zeker even tussen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Contacteer ons

Wij laten u niet in de kou en snellen u zo snel mogelijk te hulp bij panne of problemen aan uw verwarmingsketel in Schoten of Antwerpen. Contacteer ons!

bottom of page